Skocz do zawartości

Konkurs - Jestem kobietą...

* * * * - 6 Głosów

• Zamknięty temat Ten temat jest zamknięty
63 odpowiedzi w tym wątku

Ann

Ann

Gospodyni

• Moderatorzy
  • 783 Postów:
  • LokalizacjaWarszawa
Niebawem Dzień Kobiet. Z tej okazji proponujemy Wam konkurs, w którym wraz z wydawnictwami przygotowałyśmy dla Was kilkanaście tytułów.

Jestem kobietą... Co to dla Was znaczy, kiedy tak o sobie myślicie. Rozwińcie tę myśl dzieląc się z nami swoimi odczuciami, emocjami. Czekamy na Wasze przemyślenia. Każdy post (zgodny z regulaminem konkursu) będzie traktowany jak zgłoszenie konkursowe.

Na laureatów konkursu czekają książki

Dodaj obrazek

Szansę na wygraną mają autorzy najciekawszych zgłoszeń. Możemy nagrodzić 18 osób.

Regulamin konkursu

Jeszcze więcej konkursów na Dodaj obrazek
Dodaj obrazekDodaj obrazek

patiska22

patiska22

Początkujący

• Użytkownicy MnZ
  • Pip
  • 10 Postów:
cóż jestem kobietą i wiem co od zycia chcę,
pragnę miłości Twej ,
bys do snu utulał mnie,
byś mnie kochał i pożądał, tylko mi się przyglądał,
byś mi szeptał czułe słówka i zaprosił mnie do łóżka ,
bys mnie piescił i szanował i odmowy mnie przyjmował,
bys za mną nadążał i na kazdym kroku mnie pożądał,
byś mnie słuchał i zawsze rozumiał,to bys wtedy dobrze miał,
bys po prostu kochał mnie a i ja pokocham Cię

misiowa0504

misiowa0504

Początkujący

• Użytkownicy MnZ
  • Pip
  • 1 Postów:
Jestem kobietą.... czyli nawet sama siebie czasami nie rozumiem. Jestem więc jedną wielką tajemnicą z wieloma zachciankami. Jestem kobietą i w związku z tym mam prawo, by mieć swoje humory, płakać bez powodu, oczekiwac uprzejmości od płci przeciwnej. Jestem kobietą,więc mam obowiązek dbać o siebie, o swój wizerunek. Mam być ozdobą mężczyzny. Jestem kobietą i czasami mam prawo nie wiedzieć na co wydałam tyle pieniędzy :) uwielbiam zakupy, poprawiają mi humor. Jestem silna, znoszę te wszystkie bóle. Jestem kobietą i jestem z tego dumna!

milakamila

milakamila

Początkujący

• Użytkownicy MnZ
  • Pip
  • 1 Postów:
Jestem kobietą niezwykłą.
Bo trudny dla kobiet potrafi być każdy dzień. Czy męszczyzna potrafi chodzić na szpilkach, codziennie malować się? Jestem kobietą nie wstydzę się do tego przyznać, bo kobieta wcale nie jest słaba. Może się tak wam wydawać z pozoru delikatna, subtelna blondynka ale w rzeczywistości mądra, kłótliwa i podstępna dziewczyna. To męszczyźni uważają, że nie potrafimy dać sobie same rady, ale w rzeczywistości to oni nie radzą sobie bez nas.
Jestem kobietą nie boje się wyzwań, jestem gotowa na to co przyniesie los. Potrafię przejżeć każdego tuż po poznaniu. Ta kobieca intulicja to alarm porównywalny do koguta policyjnego, dźwięku syreny przeciwpożarowej tak dokładnie go słyszymy my, kobiety. Męszczyźni nigdy nie pojmą co siedzi nam w duszy nie rozumieją ale dlaczego? Bo nie chcą.
Jestem kobietą ale nie naiwnym stworzeniem. Nie boję się wyzwań, gdy go zobaczę muszę go zdobyć za wszelką cenę. Bo życie jest jak dżungla a kobieta przetrwa tylko podstępem kobiecości.
MilaKamila :*

sylwiaxx16

sylwiaxx16

Bywalec

• Użytkownicy MnZ
  • PipPip
  • 35 Postów:
Jestem kobietą:
- mogę uwodzicielskim spojrzeniem mężczyzn czarować
- w wysokich szpilkach nóżki eksponować
- mogę z makijażem eksperymentować
- w zmysłowej bieliźnie swe wdzięki prezentować
- wspaniałe dzieci wychować
- mężem troskliwie się opiekować
- tradycje rodzinne zachować
- rodzinny dom pielęgnować
- w ogrodzie pachnące kwiaty hodować
- obiadki dla całej rodziny gotować
- o rodzinę dobrze dbać, w szczęściu i miłości całe życie trwać.

Cały czas kobietą się czuję, nie tylko wtedy gdy 8 marca prezenty otrzymuję.
Kobiety zwane "słabą płcią" są bardzo silne, i czasem mężczyźni są dużo słabsi od kobiet, gdyż nie potrafią poradzić sobie z różnymi problemami.
Ja jestem silną KOBIETĄ i jestem z tego dumna!

usta.jpg

ceg6

ceg6

Początkujący

• Użytkownicy MnZ
  • Pip
  • 3 Postów:
Jestem kobietą. Czy jednak zawsze się nią czuję? No cóż....Swoją kobiecość najczęściej czuję kiedy idąc po ulicy w szpilkach słyszę odgłos obsasów i czuję na sobie spojrzenia mężczyzn. Wtedy wiem, że coś mnie od nich różni i że oni sami nie często mogą cieszyć się przyciąganiem spojrzeń płci przeciwnej. Mam świadomość swojej seksualności, delikatności wiem że jestem posiadaczką seksapilu - broni kobiecej! Innym razem kobietą czuję się kiedy kurier przywozi mi zamówioną komodę i za nic w świecie nie chce jej wnieść do mieszkania. Wiem, że sama sobie z nią nie poradzę, a gdybym była męzczyzną z pewnością dałabym sobie radę. A tak słaba płeć, musi niestety oczekiwać wsparcia. Kiedy jeszcze czuję się kobietą?? Właśnie w tej chwili. Kiedy będąc w ciąży to ja czuję w sobie ruchy mojego dziecka. I choć mój mąż też je wyczuwa kładąc rękę na moim brzuchu, wiem że nigdy nie odczuje ich tak jak ja. Nie doświadczy też porodu mimo, że będzie w nim uczestniczył.
W pracy kobietą czuję się kiedy przygotowując raport mogę jednocześnie wykonywać arkusz w excelu i rozmawiać przez telefon. Moi koledzy w takich sytuacjach od razu się zwieszają - nie potrafią skupić uwagi na dwóch rzeczach, mi wychodzi to świetnie:) Wtedy oprócz tego, że czuję się kobietą to egoistycznie czuję się lepsza. Ale kiedy przychodzi wypłata...no cóż też czuję się kobietą....niestety meżczyźni częściej awansują i dostają wiecej pieniędzy. Dlaczego? bo przecież nie pójdą na macierzyński, nie dostaną okresu razem z huśtawką nastrojów i nie będą emocjonalnie podchodzić do niektórch spraw.....
Mimo tego jednak cieszę się, że jestem kobietą. Staram się nią czuć możliwie często jak się da i podkreślam swoje kobiece walory - i te fizyczne i te wewnętrzne....w kobiecości siła!!!!

Ewi1990

Ewi1990

Początkujący

• Użytkownicy MnZ
  • Pip
  • 5 Postów:
Jestem kobietą...
I nic co kobiece nie jest mi obce
I miłość jest dla mnie najważniejsza
I kocham dzieci
I lubię, gdy mój mężczyzna nazywa mnie skarbem
I cieszę się z każdego dnia
I dbam o siebie, aby czuć się dobrze w swojej skórze
I lubię "babskie wypady na zakupy"
I potrafię zawalczyć o swoje
I lubię być doceniana
I cieszę się z tego, że jestem KOBIETĄ

zmazix

zmazix

Początkujący

• Użytkownicy MnZ
  • Pip
  • 1 Postów:
Tak, jestem kobieta...
Popycham drzwi, chociaz jest wyraznie napisane "ciagnac".
Smieje sie jeszcze bardziej, kiedy probuje wytlumaczyc dlaczego sie smieje.
Wchodze do pokoju po to, by zapomniec co mialam tam zrobic.
Ukrywam swoj bol przed tymi, ktorych kocham.
Mowie "to dluga historia", gdy nie chce wyjasniac tego, czego nie chce.
Placze czesciej niz myslisz.
Dbam o ludzi, ktorym na mnie nie zalezy.
Jestem sila, dlatego, ze musze a nie chce.
Slucham Cie, nawet jesli Ty nie sluchasz mnie.

:)

betii

betii

Początkujący

• Użytkownicy MnZ
  • Pip
  • 18 Postów:

Jestem kobietą silną

Mówiąc silna czyli mogę polegać na sobie, nie załamuje się w obliczu trudności, nie rezygnuję z ważnych dla mnie celów, pokonuje własne słabości, jestem oparciem dla innych, wiem czego chce, i nie boję się tego okazywać. Jestem niezależna, nie pozwalam sobą kierować, co wykształca większą pewność siebie. Silna kobieta jest jak skała, nie poruszy nawet najtrudniejsza sytuacja i jest w stanie idealnie wypełniać każdą z życiowych ról.

Bóg stworzył każdego z nas jako jedynego w swoim rodzaju. Możemy być pewni co do swojej wyjątkowości. Nasza postawa i sposób bycia rodzą się ze sposobu patrzenia na świat i możemy nawet mieć odwagę bycia innym.

mój ulubiony kwiat to lilia

Symbol niewinności i także symbol władzy królewskiej. To kwiat wysoki, piękny i silny, posiadający wewnętrzną moc.

mój ulubiony kolor to brąz

Symbol kobiety twardo stąpające po ziemi, która nie daje się ponieść marzeniom. Osoby te słuchają bardziej głosu rozsądku niż głosu serca.

Ten post był edytowany przez betii dnia: 28 luty 2012 - 19:46

KasiaHo

KasiaHo

Początkujący

• Użytkownicy MnZ
  • Pip
  • 1 Postów:
Jestem kobietą. J
estem osobą, która stara się dać z siebie wszystko, w każdej dziedzinie życia.
Jestem po to żeby spełniać swoje marzenia, pragnienia.
Jestem po to żeby dążyć do postawionych celów.
Jestem kobietą- istotą dzielną i upartą, która w społeczeństwie uchodzi za słabą i wątłą.
Jestem kobietą- filarem ludzkości, matką, żoną, strażniczką domowego ogniska.
Jestem kobietą, wzorem dla swoich dzieci i podopiecznych.
Kobietą, czyli sobą.

Bycie kobietą w dzisiejszym świecie to ogromna odpowiedzialność. To kobieta pracuje, gotuje, utrzymuje dom w jednym, czystym kawałku, rodzi i wychowuje dzieci. Owszem, nie zapominajmy o roli mężczyzny, ale w tych dziedzinach które wymieniłam kobieta spełnia dość znaczną rolę. Dodatkowo chcemy być piękne, zadbane. Spoczywa na nas ogromna odpowiedzialność, bo to my w głównej mierze kształtujemy nowe, przyszle pokolenie.Chociaż nie zapominajmy o profitach ;) która z nas nie lubi być adorowana, uwielbiana, zdobywana, obsypywana prezentami. Podsumowując dla mnie być kobietą to przede wszystkim owa ogromna odpowiedzialność.

Effie

Effie

Początkujący

• Użytkownicy MnZ
  • Pip
  • 1 Postów:
Ludzie wciąż powtarzają mi "bądź silna". Mam dosyć bycia silną! Do licha ciężkiego! Chcę się rozklejać na romantycznych filmach, chcę wierzyć w szczęśliwe zakończenia... Nie chcę rezerwy w stosunkach międzyludzkich i nie chcę doszukiwać się drugiego dna w słowach mężczyzn... Chcę, żeby ktoś mnie uratował przed pająkiem na ścianie. Tak trudno uwierzyć, że na jego widok paraliżuje mnie strach?! Chcę, żeby ktoś mi powiedział, że dobrze gotuję... w końcu spędziłam pół dnia przy garach i należy mi się pochwała, nawet jeśli zupa jest za słona! Chcę odrobiny zrozumienia: szpilki to nie jest obuwie sportowe i nie jestem w stanie przebiec w nich przez skrzyżowanie do uciekającego autobusu!
Pomarzyć można... ale rzeczywistość skrzeczy. Zaciskam zęby i zbieram siły, aby zmierzyć się ze światem. Ubieram ciężką zbroję i ruszam do boju...

jolenka1312

jolenka1312

Początkujący

• Użytkownicy MnZ
  • Pip
  • 9 Postów:
Jestem kobietą...
Absurdalnie tłumaczącą sobie wszelkie niepowodzenia
Bujającą w obłokach i nieprzewidywalną w zachowaniu
Cieszącą się małymi drobiazgami
Dążącą do celu mimo wielu przeciwności losu
Ekstremalnie zakręconą i nie tylko ja tak twierdzę:)
Fotografującą każdą chwilę życia
Gadatliwą z natury, cóż taka już jestem
Haftującą swoje marzenia
Improwizującą w kuchni, bo tak naprawdę to nie umiem gotować:)
Jutrzenką - bo "jutro będzie lepiej" - te słowa powtarzam jak mantrę każdego dnia
Kompletnie pozbawioną kompleksów - a gdy są, udaję że ich nie ma:)
Lubiącą strach, horrory to moja specjalność
Marzycielką, bo tylko marzenia pozwalają żyć mi nieprzeciętnie
Niepohamowaną miłośniczką czekolady
Optymistycznie patrzącą na codzienność, i optymizmem zarażającą innych
Piszącą bloga, który jest nowym hobby
Radosną mimo że jestem samotną matką
Skromną i tę cechę charakteru cenię w sobie najbardziej
Tradycjonalną czy tradycyjną? Nie wiem.. w każdym razie tradycje i ich kultywowanie są dla mnie ważne
Uwielbiającą jazdę rowerem:) tak po prostu
Wierzącą w ludzi, dzięki czemu jestem w stanie wybaczać i dać komuś drugą szansę
Zawsze pozostającą sobą i za to siebie kocham!

Ania Korzeniecka-Klisz

Ania Korzeniecka-Klisz

Początkujący

• Użytkownicy MnZ
  • Pip
  • 10 Postów:
jestem kobietą spełnioną :) mam wspaniałego męża i synusia a drugiego w drodzę i to jest najważniejsze mam wspaniałych rodzicólw , wspaniałą rodzinę a to najwiekszy skarb :) jestem mamą a to w życiu kobiety jest ważne a dla niektórych - dla mnie najważniejsze :) mam prawo jazdy :) zdaną maturę. mam swoje gniazdko w którym czuje się bezpiecznie :) jestem kobiętą i czuję się z tym świetnie mimo tego że muszę prasować gotować sprzątać to lubię to :) jestem piękną kobietą bo tak powtarza mj mąz :) jestem kobiętą i lubię ten stan mogę chodzić do kosmetyczki fryzjera, na zakupy, jestem kobiętą i mogę wszystko :) jestem kobieta i nie muszę składać szafek repperować samochodów pracować na budowie jestem kobięta i mam wielką moc :)

krakus_ka

krakus_ka

Początkujący

• Użytkownicy MnZ
  • Pip
  • 1 Postów:
Drogie Panie,

wszystkie, ktore wypwiedziałysmy się na tym forum jestesmy kobietami, bo nie ma tu ani jednej wypowiedzi, która zmieściła by się w 160 znakach ... to właśnie nas odróżnia od mężczyzn: pełnia ;-)

Izabela

Izabela

Początkujący

• Użytkownicy MnZ
  • Pip
  • 1 Postów:
Jestem kobietą, młodą, energiczną, zadowoloną z życia.
- nie potrafię zmienić koła w samochodzie, za to świetnie gotuję
- gubię się nawet w najmniejszym lesie za to zawsze z powodzeniem planuję wakacje
- kiedy wywrócę się na chodniku śmieję się, mój mąż już zwalał by winę na nierówny chodnik
- potrafię spędzić na zakupach 5 godzin i się nie zmęczyć, nie muszę katować się na siłowni
- w środku nocy wychodzę na spacer pooglądać gwiazdy, nie lerzę w łóżku bezczynnie czekając na sen
- uwielbiam czytać książki w zaciszu domu, najlepiej przy kominku, moim kotem, relaksuje mnie jego mruczenie, działa jak najpiękniejsza muzyka. Książki najlepiej romantyczne, odrywają mnie od życia codziennego, zabierają do świata w którym wszystko jest możliwe :)

Julia Bąk Orczykowska

Julia Bąk Orczykowska

Początkujący

• Użytkownicy MnZ
  • Pip
  • 13 Postów:
- Narzekam na brak ubrań mimo, że szafa się nie domyka!
- Chce być szczuplejsza, ale nie chcę zrezygnować z czekolady!
-Chcę dostawać prezenty i kwiaty!
- Chcę się przytulać co 10 minut!
-Chcę,żebyś mnie pocieszał i przytulał mimo, że mówię, że masz sobie iść!
- Chcę mieć więcej butów i torebek!
-Chcę mieć chociaż jeden dzień, w którym zajmować się będę tylko sobą!
-Nie chcę, abyś oglądał się za innymi dziewczynami!
-Oczekuję, że będziesz się wszystkiego domyślał!
-Lubię komplementy!
-Śmieję się jeszcze bardziej, kiedy próbuję wytłumaczyć dlaczego się śmieję!
-Płaczę częściej niż myślisz.
-Jestem wredna!
-Jestem zazdrosna!
-Jestem wścibska!
- Przeglądam gazety od strony ostatniej do pierwszej!

TAK! JESTEM KOBIETĄ!

Bella

Bella

Bywalec

• Użytkownicy MnZ
  • PipPip
  • 20 Postów:
Jestem kobietą,bo wszystko co robię jest kwintesencją kobiecości...kocham kwiaty i mam takie,które wpinam w warkocz,gdy biegnę boso,pełną rosy ścieżką.Są to chabry,które kojarzą mi się z upragnionymi wakacjami,z beztroską dna codziennego i zapachem mokrej ziemi na wsi.Lubię także zniewalający zapach leśnych konwalii zrywanych o poranku na leśnej polance.Zabieram wtedy taki cały bukiet przyozdobiony jasnozielonymi listkami niczym strzelistymi szablami.Jest wtedy przez kilkanaście dni w moim pokoju i napełnia swą silną wonią każdy najmniejszy jego kątek.
Kocham też zapach bakłażanowo-lazurowej lawendy,która budzi mnie już o świcie swym niepowtarzalnym zapachem,który zawsze będzie mi się kojarzył z miłością mego życia.Dlatego od momentu,gdy ta miłość się szczęśliwie zrealizowała to w naszym wspólnym domu towarzyszy nam lawenda.Mamy ją posadzoną tuż pod oknami,wzdłuż domu na wsi.Ponadto w każdej szafie leży mały pakuneczek z jej kwiatków,finezyjnie zawiązany niebiesko-fioletową wstążką.Zresztą sami jesteśmy wręcz przesiąknięci tym aromatem,który nas pobudza,a jednocześnie łagodzi i dodaje energii na resztę dnia.
Właśnie ten niezwykły kwiat był pierwszym i jedynym podarunkiem podczas naszego pierwszego spotkania.Mój ukochany jako znak rozpoznawczy maił w dłoni bukiet z lawendy.Tak miałam Go poznać w tłumie przechodniów w centrum miasta,gdzie mieszkaliśmy.Sama już nie wiem,czy o była Jego osobowość,sposób bycia,czy też to właśnie ten kwiat sprawił,że do tego momentu jesteśmy razem.To było dziwne zrządzenie losu,bowiem często mijaliśmy się w tym miejscu,jednak się nie zauważaliśmy.Zaplanowaliśmy,że zamieszkamy na wsi,z dala od zatłoczonego miasta.Tak też się stało.I od tego momentu towarzyszy nam zapach lawendy od rana do nocy.I tak na pewno na długo pozostanie.
To mój obraz taka jestem i taką chciałabym pozostać do końca mych dni,bo kocham być kobietą:)

monia.227

monia.227

Początkujący

• Użytkownicy MnZ
  • Pip
  • 3 Postów:
Jestem Kobietą Która jak Motyl BARWNY MIENI SIĘ KOLORAMI TĘCZY ,KTÓREGO TRUDNO ZŁAPAĆ:))) KOBIETA NATURALNA JA PRAWDZIWA NATURA KTÓRA NAS DOOKOŁA OTACZA!!! ALE TAKŻE KOBIETA KTÓRĄ MOŻNA PORÓWNAC DO ZJAWISKA BURZY :) KTÓRA POTRAFI SIĘ ZŁOŚCIC I PŁAKAĆ JAK PADAJĄCY DESZCZ SPOD NIEBA :)

Dodaj obrazek

KOLORY TĘCZY

CZERWIEŃ -JAKO KOBIETA PORZĄDANA ,CENIĄCA MIŁOŚĆ ,ROMANTYCZNA,UCZUCIOWA,KOCHAJĄCA ,PRAGNĄCA MIŁOŚCI! Z TEMPERAMENTEM:)
ZIELEŃ- KOBIETA WRAŻLIWA CENIĄCA DOBRO I PIĘKNO !
ŻÓŁTY- KOBIETA ENERGICZNA KOCHAJACA PODRÓŻE,SŁOŃCE ,KUSZĄCA :)
NIEBIESKI -KOBIETA POKORNA,SKROMNA,DĄŻĄCA ZAWSZE DO SWEGO CELU NAWET DO NIEBA ZA WSZELKĄ CENĘ!!!!!
POMARAŃCZOWY -KOBIETA OPIEKUŃCZA KOCHAJĄCA ŻYCIE,,ZAKUPY :)

KOBIETA JAK BURZA

Dodaj obrazek

KTÓRA POTRAFI BYĆ ZAZDROSNA,WŚCIEKŁA,PŁAKAĆ,ZŁOŚĆIĆ SIĘ:)
ALE TAKŻE JAKO KOBIETA TAJEMNICZA :))......

Oluska1999

Oluska1999

Początkujący

• Użytkownicy MnZ
  • Pip
  • 3 Postów:
Dlaczego płaczesz?
młody chłopiec zapytał swą mamę.
Ponieważ jestem kobietą, odpowiedziała mu.
Nie rozumiem, odpowiedział.
Ona go przytuliła i rzekła:
- i nigdy się nie dowiesz, ale nie martw się to normalne.
Później chłopiec spytał swojego Ojca, Dlaczego Mama płacze bez powodu? Wszystkie kobiety płaczą bez powodu. - było to wszystko co mógł mu odpowiedzieć.
Mały chłopiec urósł i stał się mężczyzną i wciąż nie wiedzą dlaczego kobiety płaczą.
Nareszcie uklęknął złożył ręce i zapytał:
Boże... Dlaczego kobiety płaczą (tak łatwo)?
A Bóg mu odpowiedział...

- Kiedy tworzyłem kobietę postanowiłem ją uczynić wyjątkową.
Stworzyłem jej ramiona na tyle silne by mogła dźwigać ciężar całego świata!
Dałem jej nadzwyczajną siłę, pozwalającą jej rodzić dzieci jak również znosić odrzucenie, spowodowane czasem przez jej własne dzieci!
Dałem jej stanowczość, która pozwala jej na opiekę nad rodziną i przyjaciółmi.
Niestraszna jej choroba!
Stworzyłem ją wrażliwą, aby kochała wszystkie dzieci, nawet wtedy, gdy jej własne ją bardzo skrzywdzą!
Dałem jej siłę, aby opiekowała się swoim mężem mimo jego wad, Zrobiłem ją z żebra swego męża, tak, aby chroniła jego serce! Dałem jej mądrość, aby wiedziała, że dobry mąż nigdy nie skrzywdzi swej żony. Czasem jednak testuje jej siłę i wytrwałość żony w wierze w niego.

santi

santi

Bywalec

• Użytkownicy MnZ
  • PipPip
  • 21 Postów:
Jestem kobietą...
Uwielbiam pięknie wyglądać,czuć się docenianią.Uwielbiam pysznie gotować i słuchać pochwał.Potrafię śmiać się z niczego i śmiać się jeszcze bardziej,gdy ktoś zapyta dlaczego się śmieję.Potrafię gdy coś przeskrobię z miną niewiniątka zapytać "ale o co chodzi...?"Jestem kobietą,bo uwielbiam niespodzianki,uwielbiam też dostawać kwiaty-w końcu to takie romantyczne prawda?Jestem kobietą,bo żaden facet zrozumieć mnie nie potrafi.Jestem kobietą,bo w przypływie złosci potrafię rzucić talerzem w męża,a gdy się zbije płaczę,bo przecież to talerz z mojego ulubionego zestawu był :P

Jestem kobietą...
Nosiłam pod sercem mój największy Skarb,moją córeczkę.Karmiłam ją piersią i to ja-mama jestem dla niej najważniejsza (przynajmniej na razie ;) )

Jestem kobietą...
Gdy mi smutno zakopuję się pod kołdrą i płaczę w poduszkę.Gdy ktoś bardzo mnie zrani,cierpię-ale nie zawsze o tym mówię.Dbam o moich najbliższych i mam w sobie wiele ciepła...Rozwagi...

Tak...Jestem kobietą...

Szczęśliwą kobietą :D

0 Użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników